Restaurants

Zin in iets lekkers? Hier vindt u al onze aanraders, genieten gegarandeerd dus!

BOLSWARD

Blend

Een hippe horecagelegenheid, gecombineerd (geblend) met dagbesteding maakt Blend Bolsward tot een unieke plek om te lunchen, borrelen of te dineren. Neem maar van ons aan, de eigengemaakte taarten van Blend zijn overheerlijk, die moet je geproefd hebben!

WORKUM

Restaurant Folkerts

Restaurant Folkerts is wat ons betreft het bruisende hart van Workum. Op het mooiste plein (en tevens terras) van Workum kun je hier heerlijk in het zonnetje zitten en borrelen, lunchen of dineren van een grote en diverse kaart. Hier is gegarandeerd voor ieder wat wils te krijgen, zeker fijn als je ook kinderen meeneemt!

HARLINGEN

Jonas

Na een bezoek aan havenbrouwerij Het Brouwdok kun je lekker dineren met uitzicht op de waddenzee en ondergaande zon. Een echte aanrader volgens ons.  Vooral als je van vis houdt!

HINDELOOPEN

Pizzeria Oost Achterom

Even lekker wandelen aan de zeedijk, en afsluiten met een goede pizza? Dan zit je volgens ons bij Oost Achterom op de juiste plaats. Het restaurant maakt veel gebruik van verse, regionale producten waarmee ze heerlijke gerechten bereiden!

SNEEK

Buur

In de bruisende watersportstad Sneek vind je aan het water deze hippe tent. Buur is een topadresje voor borrel, taart en diner. Met een vrolijke sfeer, aardig personeel en lekker eten is Buur voor ons een favorietje!

Meer restaurants ontdekken?